Terreingebruik

Wil je op de terreinen van Geestmerambacht of Park van Luna een activiteit of evenement organiseren, iets verkopen of commerciële foto- en filmpopnamen maken? Dan heb je toestemming van het recreatieschap nodig. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Activiteit organiseren

In Geestmerambacht en Park van Luna zijn er allerlei mogelijkheden om activiteiten of kleine evenementen te organiseren. Zo kun je in de gebieden groepsactiviteiten organiseren zoals barbecues, (verjaardags)feesten of een sportevenement. Dit kan echter niet altijd en overal. Vraag hier daarom ruim van te voren toestemming voor aan. Lees meer over het aanmelden van terreingebruik.

Aanvragen ventvergunning of tijdelijke standplaats

Wil je op straat of vanuit een kraam iets verkopen, dan heb je officieel toestemming nodig van het recreatieschap. Je moet hiervoor een vent- of standplaatsvergunning aanvragen. In recreatiegebied Geestmerambacht geven we geen vent- of standplaatsvergunningen uit. In dit gebied zijn verschillende vaste ondernemers gevestigd. In Park van Luna doen we dat wel. Neem voor de mogelijkheden contact op met de beheerder via 0226-391905 of stuur een mail naar info@geestmerambacht.nl

Foto- en filmopnamen

Voor het maken van foto- en/of filmopnamen voor commerciële doeleinden in Geestmerambacht en Park van Luna is toestemming nodig van het recreatieschap. Neem voor de mogelijkheden contact op met de beheerder via 0226-391905 of stuur een mail naar info@geestmerambacht.nl.

Evenementen

Geestmerambacht is populair bij sportievelingen en dagjesmensen. Het verrassende samenspel van land en water, variatie in landschappen en diverse recreatiemogelijkheden maken Geestmerambacht en Park van Luna interessante gebieden voor evenementen. Het gebied is goed bereikbaar en biedt voldoende parkeerruimte.

We onderscheiden twee soorten evenementen

  • Evenementen met meer dan 5.000 bezoekers (grote evenementen)
  • Evenementen met minder dan 5.000 bezoekers (kleine evenementen)

Voor evenementen met meer dan 5000 bezoekers is op dit moment geen plaats meer in Geestmerambacht. Heb je toch vragen over grote evenementen dan kun je contact opnemen met Marieke van Beugen, telefoon 06-51324527, e-mail mvbeugen@recreatienoordholland.nl

 Voor evenementen met minder dan 5.000 bezoekers kun je contact opnemen met het beheerkantoor via info@geestmerambacht.nl

Kosten terreingebruik

Voor het aanvragen van informatie, een vergunning of een andere dienst kunnen kosten in rekening worden gebracht. Deze eventuele kosten vind je terug in de legesverordening.