Evenemententerreinen Geestmerambacht en Park van Luna

header pagina evenementen // geestmerambacht_facebook_campagne_blauw_logo_2.jpg (79 K)

Een evenement tot 40.000 bezoekers in Geestmerambacht of Park van Luna?
Midden in Noord-Holland, op 15 minuten van Alkmaar ligt recreatiegebied Geestmerambacht. Aan de noordzijde van het terrein ligt een evenementenlocatie van circa 20ha, waar tot wel 40.000 bezoekers ontvangen kunnen worden in een gevarieerd gebied met strand, water, bos en weide. Een gebied uitgerust met alle basisfaciliteiten dat een evenement nodig heeft, zoals parkeerplaatsen, campingweides en diverse stroom- en waterpunten. Het terrein biedt de ruimte aan een breed scala van festivals en evenementen; van pop tot trance en klassiek, film en food, maar ook zeker sport, health- en lifestyle-events. 

Al sinds 2001 wordt hier jaarlijks het succesvolle Indian Summer Festival georganiseerd met 25.000 bezoekers uit heel het land. In 2017 verhuisde het internationale drum & bass festival Liquicity naar Geestmerambacht, maar is er ook ruimte voor een tractorpulling-evenement als Power Valley.

Groot evenement tot 40.000 bezoekers?
Geestmerambacht is de plek voor een meerdaags groot festival met camping met ruimte voor wel 40.000 bezoekers. Organisatoren met ambities als deze nodigen we van harte uit contact met ons op te nemen. Dan gaan we zo snel mogelijk aan tafel om te bespreken wat we voor jullie kunnen betekenen.
Mail naar: info@geestmerambacht.nl

Meer informatie over een evenement op onze terreinen:
- handleiding evenementenplan Geestmerambacht 
evenementenbeleid 
disclaimer 

Evenement van 50 tot 5000 bezoekers?
Van jubileum tot sportdag, van foodmarkt tot kunstexpo en van poppentheater tot een middeleeuwse fair: alle festiviteiten bespreken we graag en tot 500 bezoekers kunnen wij deze zelf vergunnen. Daarboven helpen we graag bij het vergunningentraject van de gemeente. Wil je een evenement tot 5000 bezoekers organiseren? Johan de Jong staat je graag te woord: 06-20429086 of jdejong@geestmerambacht.nl.

Waar liggen de terreinen van Geestmerambacht en Park van Luna?
Geestmerambacht ligt tussen de gemeenten Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk in. Het terrein ligt rond een grote plas met mogelijkheden voor recreatie op en aan het water. Aan de noordzijde van het terrein ligt de evenementenlocatie van circa 20 hectare.
plattegrond en faciliteiten geestmerambacht

Park van Luna is een recreatiegebied aan de rand van Heerhugowaard. Bij de aanleg van dit gebied is rekening gehouden met alle vormen van recreëren op land en water. Er zijn diverse plekken geschikt gemaakt voor evenementen op in totaal 180 hectare.
plattegrond en faciliteiten park van luna

Meer informatie over de gebieden? Kijk op www.geestmerambacht.nl.