Bereikbaarheid Geestmerambacht

Wil je weten hoe je Geestmerambacht en Park van Luna het beste per fiets, auto of OV kunt bezoeken? Lees hier alles over de bereikbaarheid van het gebied.

Met de fiets

Wil je Geestmerambacht en Park van Luna met de fiets bezoeken? Dat is heel eenvoudig! Met de fiets is Geestmerambacht vanaf Alkmaar 10 minuten fietsen en vanaf Heerhugowaard doe je er net zolang over. Voor Park van Luna geldt dat het vanaf Alkmaar   minuten fietsen is, vanaf Heerhugowaard is het zo’n 10 minuten fietsen. In het gebied zelf zijn goed aangelegde fietspaden en duidelijke routes. Bij Droomparken Molengroet is een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Kortom: genoeg reden om heerlijk per fiets een bezoekje aan Geestmerambacht of Parkl van Luna te brengen.

Tip: vanaf beide locaties starten populaire mountainbikeroutes.

Met het openbaar vervoer
Geestmerambacht en Park van Luna zijn helaas niet goed te bereiken met het openbaar vervoer. Wil je toch graag met het openbaar vervoer komen? Kijk dan voor meer informatie of voor het plannen van je reis op 9292.nl.

Met de auto
Zowel Geestmerambacht als Park van Luna zijn goed toegankelijk met de auto. Voor Geestmerambacht rijd je vanuit Haarlem/Amsterdam via de A9 tot knooppunt Kooimeer (AZ-stadion), neem vanaf hier de N9 richting Den Helder/Bergen. Volg deze weg tot afslag N245 richting Koedijk/Schagen. Volg de weg tot kruising Schagerweg/Wagenweg, sla hier linksaf bij Droompark/ Camping Molengroet. Na 200 meter linksaf rijd je het recreatiegebied binnen, hier vind je ook een grote parkeerplaats (gratis).

Voor Park van Luna rijd je vanuit Haarlem/Amsterdam via de A9 tot knooppunt Kooimeer (AZ-stadion). Hier vervolg je de route richting Heerhugowaard met de N242 tot afslag N508 Heerhugowaard-Zuid/Ursem. Sla linksaf de Middenweg op en rijd deze weg uit tot Park van Luna. Parkeren kan hier gratis.