Overzicht muziekevenementen in 2024

Publicatiedatum: 22 januari 2024

In Geestmerambacht vinden evenementen plaats, waaronder muziekfestivals.

 

Vele bezoekers beleven hier plezier aan. 

Hieronder vind je het overzicht van de tot nu toe bekende festivals. Deze evenementen zijn onder voorbehoud van vergunningverlening van de gemeente en het komt weleens voor dat een evenement onverhoopt niet door kan gaan door andere omstandigheden. Wil je op de hoogte blijven? Houd dan onze website in de gaten voor de laatste stand van zaken. 

Power Valley

17-18 mei

festivalterrein

Langedijk

2.000 per dag

Indian Summer Festival

29 juni

festivalterrein

Langedijk

15.000

Liquicity Festival

18-22 juli

festivalterrein

Langedijk

15.000 per dag

         

Overlast houden we zo beperkt mogelijk

Wij realiseren ons dat er mensen zijn die overlast ondervinden van evenementen. Samen met de organisatoren maken wij afspraken om deze overlast tot een minimum te beperken - zowel voor bewoners, ondernemers, recreanten en de natuur. Daarbij worden in overleg met de gemeente ook maatregelen getroffen met betrekking tot de verkeersveiligheid, het opruimen van (zwerf)afval en het voorkomen van openbare ordeproblemen. 

Op- en afbouwperiode: wat betekent dit?

Elk evenement heeft een opbouw- en afbouwperiode. In deze periode zijn delen van het gebied afgesloten. Dit afsluiten is van groot belang om de veiligheid te kunnen waarborgen voor zowel medewerkers van de organisatie als bezoekers van het gebied. Informatie over afsluitingen en omleidingroutes worden voorafgaand aan elk evenement gepubliceerd op onze nieuwspagina www.geestmerambacht.nl/nieuws

Heb je een vraag of suggestie? Neem gerust contact met ons op via info@geestmerambacht.nl.

 

 


Meer nieuws