Kom maar op met die zon! Geestmerambacht en het Park van Luna zijn er klaar voor.

Publicatiedatum: 19 april 2017

Per 1 april is het zomerseizoen in de gebieden weer van start gegaan. In zowel het Geestmerambacht als het Park van Luna zijn volop mogelijkheden om heerlijk te recreƫren.

Aan de noordzijde van het Geestmerambacht bij zwembaai 1 en 2 kan ontspanning en werk gecombineerd worden door de aanwezigheid van onze free Wifi. In het Park van Luna is waterskibaan SKEEF ook weer klaar voor een spetterend seizoen.

Voor mountainbikers is er in beide gebieden een leuk parcours aangelegd waar zij zowel hun hart als hun conditie kunnen op halen.

Voor bezoekers met honden betekent de start van het zomerseizoen een verandering:
Vanaf 1 april moeten de honden aan de lijn en mogen niet op de speelweiden en de stranden komen. In beide gebieden zijn voldoende locaties aangewezen waar honden nog wel los mogen lopen, kijk hiervoor op de website van het recreatieschap. In het Geestmerambacht en het Park van Luna geldt een opruimplicht.

Geestmerambacht en het Park van Luna bieden prachtige plekjes om te vissen. Wanneer u wilt vissen dient u een vispas in uw bezit te hebben. Vaartuigen met een verbrandingsmotor zijn in beide gebieden niet toegestaan.

Het gehele jaar is het in beide recreatiegebieden verboden voor bromfietsen met een in werking zijnde motor. Door de toezichthouders van het recreatieschap zal, ook in de avonduren, worden gecontroleerd op naleving van de Algemene Verordening van Recreatieschap Geestmerambacht. Bij overtreding van de bepalingen wordt proces-verbaal opgemaakt.

In beide gebieden worden diverse leuke evenementen georganiseerd. Nieuw in Geestmerambacht is het Craft Festival, Liquicity Festival en Tractor Pulling, deze evenementen vinden plaats op het evenemententerrein. Ook nieuw is openluchttheater “Faust” dat op 17 september op het programma staat. Nieuw in het Park van Luna is een obstaclerun op 17 juni.

Kijk voor de evenementen in de agenda.