Ziet u kansen in recreatie- en horecaontwikkeling?

Ziet u kansen in recreatie- en horecaontwikkeling?

Wilt u in de toekomst benaderd worden voor vastgoedprojecten in recreatiegebieden in Noord-Holland? Meldt u dan hier aan!

Link naar: Ziet u kansen in recreatie- en horecaontwikkeling?

 

Schaapskudde Vrolijke schapen eerste Paasdag op pad naar Heerhugowaard

16 April 2014
Aankomende zondag 20 april hebben de schapen van schaapskudde Vrolijke schapen een flinke paas-wandeling op het programma staan. Iedereen is van harte welkom om mee te wandelen.

Lees meer »


Forellenwedstrijd in Geestmerambacht

19 December 2013
In oktober is er voor de tweede keer forel uitgezet in de recreatieplas Geestmerambacht. Achthonderd forellen op, maar liefst 71 hectare water. Zie je die ooit nog terug? Een goede reden om een forellenwedstrijd te houden op het Geestmerambacht.

Lees meer »


Midwinterhoornblazen in Geestmerambacht op RTV-Noord-Holland

19 December 2013
Het midwinterhoornblazen zit duidelijk in de lift. Op 18 december zijn hierover tv-opnames gemaakt in Geestmerambacht voor het programma” Van Zuks Dus” van RTV-Noord-Holland..

Lees meer »


Recreatie Noord-Holland krijgt miljoenenopdracht

19 December 2013
Vijf Noord-hollandse recreatieschappen hebben besloten hun contracten met Recreatie Noord-Holland voor de komende vijf jaar te verlengen. Met de opdracht is circa 30 miljoen euro gemoeid.

Lees meer »


Gevolgen herfststorm maandag 28 oktober!

29 Oktober 2013
Onze beheerders en boswachters zijn hard aan het werk om alle stormschade in onze gebieden op te meten en losgewaaide takken op te ruimen.

Lees meer »


Er op uit met de vernieuwde Natuurwegwijzer.nl

22 Oktober 2013
Ben jij op zoek naar de leukste natuuruitjes en activiteiten in de herfstvakantie in Noord-Holland? De vernieuwde website Natuurwegwijzer helpt je graag op weg en is nu ook bereikbaar via je smartphone of tablet.

Lees meer »


Op 26 en 27 augustus 2013 is de noordkant van Geestmerambacht slecht bereikbaar

15 Augustus 2013
Op 26 en 27 augustus 2013 is de noordkant van Geestmerambacht slecht bereikbaar in verband met asfaltwerkzaamheden aan de Wagenweg.

Lees meer »


Werkzaamheden in Recreatiegebied Geestmerambacht

29 Mei 2013
Op woensdag 29 mei start de aannemer met de aanleg van een rioolaansluiting naar de rioolwaterzuivering in Warmerdam. Hierdoor wordt het mogelijk om op een duurzame manier afvalwater van evenementen en van het toekomstige themapark Justerland af te voeren.

Lees meer »


Schaapscheerdag in Geestmerambacht op zaterdag 8 juni 2013

29 Mei 2013
Op zaterdag 8 juni is het Schaapscheerdag in Geestmerambacht. De schapen worden geschoren en er zijn leuke demonstraties zoals schapen hoeden, het vilten van de wol, training schapenhond, demonstratie schapenhond aan het voetballen, voorleessessie voor kinderen over schapen en nog veel meer.

Lees meer »


Nieuwe bewoners in Geestmerambacht.

21 Mei 2013
De 5 Schotse Hooglanders hebben gezelschap gekregen van 6 andere koeien (ook Hooglanders) en 2 kalfjes. Ze zijn blij met elkaar!

Lees meer »


Werkzaamheden aan fietspad rondom Geestmerambacht.

21 Mei 2013
Het asfalt op het fietspad rondom recreatiegebied Geestmerambacht wordt voor een deel vervangen door beton.

Lees meer »


Schaapskudde graast in Geestmerambacht

14 Mei 2013
De schaapskudde zorgt voor begrazing van de terreinen. De kudde zal twee of drie maal gedurende een aantal weken in het gebied aanwezig zijn, onder begeleiding van een schaapsherder.

Lees meer »