Ziet u kansen in recreatie- en horecaontwikkeling?

Ziet u kansen in recreatie- en horecaontwikkeling?

Wilt u in de toekomst benaderd worden voor vastgoedprojecten in recreatiegebieden in Noord-Holland? Meldt u dan hier aan!

Link naar: Ziet u kansen in recreatie- en horecaontwikkeling?

Recreatiegebied Geestmerambacht 

Het recreatiegebied Geestmerambacht, dat ten noorden van Alkmaar ligt, biedt allerlei mogelijkheden voor recreatie in een natuurlijke omgeving. U kunt er fietsen, wandelen, trimmen en door de grote hoeveelheid water allerlei vormen van watersport uitoefenen. Door de vriendelijke strandjes is het gebied met name aantrekkelijk voor gezinnen met jonge kinderen. Ook natuurliefhebbers kunnen hun hart hier ophalen in een omgeving die varieert van bos tot rietoevers. In 2013 zal het recreatiegebied Geestmerambacht twee keer zo groot zijn als het bestaande gebied en ruimte bieden aan tal van faciliteiten. Kijk voor meer informatie op www.hetgroenemirakel.nl

Park van Luna
Tot de verantwoordelijkheden van het recreatieschap behoort ook het beheer van het Park van Luna dat ligt bij Heerhugowaard. Park van Luna is een verrassend samenspel van land en water met de meest uiteenlopende mogelijkheden. U kunt er zwemmen, wandelen, fietsen, mountainbiken, skeeleren en varen. Klik hier voor meer informatie over Park van Luna.